Zoveel meer dan een ziekenfonds? Da's zo OZ!

Uitgelichte vacatures

Dat maakt ons zo OZ

OZ? Da’s in de eerste plaats een ziekenfonds, natuurlijk. Onafhankelijk, want iedereen is welkom en we varen onze eigen koers. Samen zetten we de vragen van onze klanten om in positieve, gemakkelijke ervaringen. Want gezondheidszorg toegankelijk en eenvoudig maken, daar draait het om. En dat brengt een enorme diversiteit aan inhoudelijk interessante jobs met zich mee. 

Onze 1.750 geëngageerde medewerkers zetten zich elke dag in voor de klanten. OZ beloont in ruil zijn mensen met flexibiliteit, extra’s en faciliteiten die het leven gemakkelijker en interessanter maken. 

Ben jij ook zo OZ? Solliciteer nu!

Collega’s aan het woord

Onze medewerkers zijn de stuwende kracht achter OZ. Elke dag geven zij het beste van zichzelf om het leven van hun collega’s en klanten gemakkelijk te maken. Elk vanuit z’n eigen talent en met tonnen goesting om een écht verschil te maken. Leer je toekomstige collega’s alvast wat beter kennen.

Ontdek alle getuigenissen

Vragen over een sollicitatie of vacature?

Heb je vragen over een sollicitatie of vacature? Bekijk eerst even de informatie over het sollicitatieproces of de veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden? Contacteer ons dan gerust via telefoon, mail of het online contactformulier.

Contactformulier
Powered by Emply