Een én-én-verhaal – da’s zo OZ!

Een job bij OZ, dat is hard werken én tijd hebben voor jezelf. Grijze muizen? Vergeet het maar! Je komt terecht in een team dat meer is dan de optelsom van alle collega’s. Een team vol gedreven en gemotiveerde mensen waarin iedereen iedereen helpt. Dat zit immers in ons DNA. Gewoon, omdat gelukkige mensen ons gelukkig maken. Benieuwd? Bekijk onze vacatures hier.

Extra voordelen!

Jouw basisloon vullen we aan met een hele resem extralegale voordelen. Maaltijdcheques, ecocheques, geschenkcheques, eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld, groepsverzekering, gratis hospitalisatieverzekering voor jou en je gezin, minstens 28 verlofdagen bij een voltijds contract (en de kans om er via glijtijd en anciënniteit nog meer te verzamelen) en de mogelijkheid om je pakket te optimaliseren via een Flex Income Plan.

Daarnaast geniet je van gratis deelname aan de sportlessen van OZ Vitaliteit, gratis beweegadvies, extra korting in de OZ Shop, extra korting op K&K jeugdvakanties en OZ gezinsvakanties, … Meer dan we hier kunnen opnoemen. Afhankelijk van je functie komt daar ook bijvoorbeeld een bedrijfswagen en/of gsm bij.

Work-life balans & gezondheid

Gelukkige en gezonde medewerkers zorgen voor gelukkige en gezonde klanten. Daarom investeren we op verschillende manier in onze mensen. Zo dragen we bij aan een goede balans tussen wat onze klanten nodig hebben én hoe jij je privéleven wil organiseren.

Waar jouw job het toelaat, geniet je van heel wat flexibiliteit in de vorm van glijtijd en flexibele werkuren. Daarnaast ondersteunen we je ook graag op vlak van je eigen gezondheid. Zo bieden we je o.a. de kans om gratis deel te nemen aan alle info- en doesessies en het beweegadvies van OZ Vitaliteit en kan je heel voordelig een (elektrische) fiets leasen voor je woon-werkverkeer.

Opleiding en duurzame ontwikkeling

Uiteraard is OZ er om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je job. Én in je verdere loopbaan bij OZ. Tijdens je loopbaan bieden wij je opleidingen aan in allerlei vormen en kleuren: intern, extern, klassikaal en via e-learning.

Je mag ook rekenen op je rechtstreeks leidinggevende en je collega’s bij HRM om je te coachen. Wil je na een tijdje een andere uitdaging aangaan bij OZ binnen een andere afdeling, doorgroeien als expert of leidinggevende, of net een minder intensieve job? We bieden je alle kansen om jezelf op een duurzame manier te ontplooien.

Altijd een markconform loon

OZ betaalt zijn medewerkers altijd een marktconform loon. “Dat zegt iedereen,” horen we je denken. Maar bij OZ zijn dat geen praatjes. We houden de vinger aan de pols en baseren onze loonbarema’s op recent en betrouwbaar marktonderzoek van o.a. SD Worx. Zodat jij erop kan vertrouwen dat je een eerlijke verloning ontvangt voor het geleverde werk. OZ gaat prat op positieve arbeidsvoorwaarden, aangepast aan de samenleving van vandaag.

Matchen onze waarden?

Je herkent een OZ medewerker aan de 3 waarden die mee bepalen hoe we doen wat we doen: willen winnen, eenvoud en verbinding. Zo gaan we samen voor resultaat, als 1 ploeg. Ons gemeenschappelijke doel is om gezondheidszorg toegankelijk en eenvoudig te maken, en de beste service in de sector te bieden. Permanente verbetering geeft ons energie. Daarvoor hebben we oog voor wat onze klanten van ons verwachten en zoeken we actief de samenwerking op, over de afdelingen en diensten heen. We zijn niet rijkelijk, maar sober en hands-on. Winst is geen doel. We geven liever terug aan onze medewerkers en klanten. Herken jij jezelf daarin? Dan heb jij alvast een streepje voor!

Diversiteit en gelijke kansen

Bij OZ maken we geen onderscheid tussen rang of stand, huidskleur, afkomst, leeftijd, seksuele voorkeur of handicap, … Iedereen is anders. En dat verschil is net een verrijking. Wat voor ons primeert is wat jij aan onze organisatie kan bijdragen met je competenties, vaardigheden en expertise.

We geloven er bovendien sterk in dat diverse teams sterkere teams zijn. Daarom krijgen al onze bedienden bijvoorbeeld de kans om deel te nemen aan een Insights Discovery. Tijdens die sessie krijg je meer inzicht in jouw eigen communicatievoorkeuren en die van je teamleden. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren!Powered by Emply