Veelgestelde vragen

Meer weten over werken bij OZ? Hieronder vind je alvast het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Je antwoord niet gevonden? Contacteer ons!

 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Lees meer over het sollicitatieproces.

Krijg ik altijd antwoord, ook wanneer ik niet geselecteerd word?
Absoluut, wij zorgen ervoor dat je altijd feedback ontvangt.

Kan ik voor verschillende functies tegelijkertijd solliciteren?
Uiteraard. Je dient er echter wel voor te zorgen dat elke sollicitatie zorgvuldig op de gekozen functie is afgestemd. 

Op welk loonpakket en voordelen kan ik rekenen?
Lees meer over alle voordelen en extra's.

Wat doet OZ eigenlijk allemaal?
Lees meer over de activiteiten van de Groep OZ.

Is het niet saai om bij een ziekenfonds te werken?
Zeker niet! Gezondheid is een erg populair thema en OZ en - bij uitbreiding - de sector zijn in volle beweging. Zo staat een job bij OZ absoluut garant voor variatie. Als dossierbeheerder of klantenadviseur behandel je bijvoorbeeld dossiers die elke keer anders zijn. Ook in heel wat andere functies krijg je ruimschoots de kans om initiatief te nemen en over de afdelingen en diensten heen samen te werken. Ben je toch klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kan je binnen OZ van job veranderen of doorgroeien.

Hoe zien mijn eerste werkdagen eruit?
Over de Groep OZ en de boeiende wereld van de gezondheidszorg en sociale zekerheid valt heel wat te vertellen. Daarom nemen we graag ruim te tijd om je mee te nemen in ons verhaal. Wanneer je start, ontvang je samen met andere starters een uitgebreide introductie en opleiding van in totaal minstens 8 hele werkdagen. Zo leer je dus ook meteen al enkele collega’s goed kennen.

Is er een dresscode in het bedrijf?
Nee, er is geen uitgeschreven dresscode. In het algemeen houden onze collega’s er een meer casual, maar altijd verzorgde en professionele stijl op na. We zien je sowieso liever niet verschijnen in flipflops, minirok of (voor heren) korte broek. Die bewaar je dus beter voor in je vrije tijd. Met een maatpak ben je dan weer ‘overdressed’.

Powered by Emply