Het sollicitatieproces

Stap 1: Online sollicitatie

De eerste stap in de procedure is een online sollicitatie via deze site. Je vindt de link naar het sollicitatieformulier bij elke vacature. Zodra we je kandidatuur goed hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Via ons sollicitatiesysteem kan je heel eenvoudig jouw sollicitatie opvolgen en jouw persoonlijke gegevens aanpassen.

Stap 2: CV screening en telefoongesprek

Onze recruiters nemen je cv en motivatie door en bekijken of er voldoende overeenkomst is met de vacature. Wanneer je sollicitatie onze interesse wekt, bellen we je ten laatste binnen de twee weken op om je wat beter te leren kennen. We peilen wat dieper naar je motivatie en nemen een aantal elementen uit je cv in detail door. Komen onze verwachtingen en die van jou voldoende overeen? Dan nodigen we je uit voor een interview in een van onze beide hoofdzetels in Brugge of Antwerpen.

Stap 3: Selectie-interview, testen en mogelijk een extern assessment

Je hebt een gesprek met een van onze recruiters en meestal meteen ook met de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling. We bespreken je motivatie, je ervaring, je ambities en wat jij te bieden hebt voor deze job, en bekijken of jouw waarden matchen met die van OZ. Je krijgt er ook meer specifieke informatie over OZ, de job en de arbeidsvoorwaarden.

Voor sommige functies nemen we aansluitend online testen af. Die meten o.a. je algemeen en verbaal redeneervermogen, je administratieve snelheid en nauwkeurigheid, en je persoonlijkheidskenmerken.

Afhankelijk van je gekozen functie nodigen we je ook voor een halve of een volledige dag uit bij onze externe partners voor een doorgedreven assessment. Aan de hand van een aantal simulatie-oefeningen en een interview krijgen we een diepgaander beeld van je profiel en je competenties.

Solliciteer je als leidinggevende? Dan volgt er nog een gesprek met de algemeen directeur.  

Proficiat! Je ontvangt een aanbod!

Heb je de voorgaande stappen succesvol doorlopen? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij OZ! We doen je een concreet aanbod met bijhorend loonvoorstel. Zodra dat is ondertekend, heten we je van harte welkom in ons bedrijf!

Jammer! Niet weerhouden?

Van zodra duidelijk is dat we jouw kandidatuur niet zullen weerhouden, bezorgen we je onmiddellijk een antwoord. We willen daarbij iedereen een antwoord bieden, ook wanneer je niet wordt weerhouden op basis van je online sollicitatie. Je hoort van ons ten laatste twee weken na je sollicitatie.

We staan garant voor absolute confidentialiteit

Het spreekt voor zich: OZ gaat heel zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We volgen hiervoor de regels die gelden volgens de Belgische wet. We geven je gegevens in geen enkel geval door aan derden.

Je gegevens worden beschermd door toegangscontroles. Zo kunnen alleen bevoegde medewerkers ze bekijken. Je hebt het recht om je gegevens op ieder moment te bekijken, aan te passen of uit onze database te verwijderen. Nadat je geregistreerd bent bij OZ, krijg je een gebruikersnaam en een paswoord waarmee je altijd toegang hebt tot je gegevens.

Lees de privacyverklaring.

Powered by Emply